Serveis i materials

Dins del camp de la impermeabilització, la nostra feina consisteix en el tractament de tot tipus de goteres, humitats, rehabilitacions de terrasses i de cobertes. També ens dediquem a l’aïllament tèrmic i acústic, així com a la impermeabilització de paviments i revestiments. El nostre objectiu principal és evitar les filtracions d’aigua en tot tipus de superfícies i, per tant, els serveis i materials que utilitzem sempre són de la millor qualitat i garantia, oferint un tracte directe amb el client de total compromís i serietat, i sempre amb personal expert i qualificat.

Serveis i materials d'impermeabilització

Serveis i materials d’impermeabilització

Fem ús de pintures impermeabilitzants i antigoteres formades a base de poliuretà i aigua que les converteixen en productes d’alta qualitat i de fàcil aplicació. El procediment consisteix, en primer lloc, a localitzar bé l’entrada d’aigua que es pugui produir des de l’exterior i preparar seguidament la superfície per tal aquesta quedi totalment seca i neta. Un cop fet això, apliquem una primera base de pintura i seguidament ho cobrim amb una malla adequada, per acabar finalment amb una última capa de pintura que evitarà per complet cap altre tipus de filtració.

En el procés d’impermeabilització també treballem principalment amb l’ús de tres tipus de teles especialment indicades per a aquests processos. La tela asfàltica, per exemple, està formada per un feltre saturat amb asfalt i es troba revestida per una altra cap d’asfalt mesclada amb fibres minerals i de vidre, a més d’una altra capa de grànuls minerals que es troba a la superfície que quedarà a l’intempèrie. També fem ús de teles elaborades a base de  PVC (que proporcionen aïllament tèrmic i pluvial) i de teles de butil, que són extremadament resistents a tot tipus d’agents exteriors (vent, raigs ultra violetes, bacteris, fongs, etc.) i poden tenir una vida útil de més de 10 anys. Són set vegades superiors a les teles de PVC i vint vegades superiors a les d’asfalt. Estan especialment indicades per a impermeabilització de terrasses, piscines, dipòsits o canals ja que una de les seves principals característiques és que poden estar submergides per sota de l’aigua. Són altament flexibles i molt resistents a la perforació.