A qui ens dirigim

¿Qui són els nostres clients?

Principalment ens dirigim a comunitats de propietaris i a administradors de finques (que com hem comentat abans, són les principals víctimes en les deficiències de construcció de edificis nous en els quals no s’han tingut en compte les principals tècniques d’impermeabilització, i que són els que busquen una reparació puntual o bé la contractació d’un servei de manteniment). A més, també oferim els nostres serveis i materials a particulars i professionals del sector (empreses constructores, contractistes, arquitectes, etc. – que vulguin equipar els seus nous edificis amb les millors impermeabilitzacions del mercat).

A qui ens dirigim

A qui ens dirigim

Per a tots aquests perfils disposem d’ofertes especials en els nostres serveis, que ens podeu consultar per a cada cas en particular, i sobre els quals ens podem ajustar a cada necessitat en particular, tant si es busca un treball complet com una senzilla reparació, o simplement es necessita el material per impermeabilitzar.

La nostra seu central es troba ubicada al carrer Pere Martell número 49-51 de la ciutat de Tarragona, tot i que ens podem desplaçar a qualsevol altre ciutat de la província tarragonina i també a la resta de Catalunya.

Us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del formulari que us facilitem en aquesta mateixa web i on ens podeu deixar les vostres dades personals. Nosaltres ens posarem en contacte amb el client tant aviat com sigui possible, i concertarem una visita amb l’interessat per tal de prendre un primer contacte amb la superfície a tractar. Això és imprescindible per poder fer un pressupost acurat, que no doni sorpreses i tingui en compte tots els elements i factors de l’obra.

Els nostres professionals tindran en compte l’espai, els materials a utilitzar i el preu del servei que calgui oferir. Un cop analitzats tots aquests punts, podrem oferir un pressupost a mida dels requeriments demanats i que el client pot considerar sense cap mena de compromís.